lauantai 22. elokuuta 2015

Ensimmäinen

Olen 23-vuotias nuori nainen, opiskelija, vaimo ja äiti. Ja tästä tekstistä lähtien myös bloggaaja, enemmän tai vähemmän. Blogin perustaminen on ollut pitkään mielessä, mutta olen ollut kovin epävarma siitä, löytyykö minulta tarpeeksi annettavaa. Nyt päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kokeilla mitä tästä tulee. Blogin nimi Raivareita ja tenttejä kertonee kaiken oleellisen blogin tulevasta sisällöstä - kuinka hankitaan ammatti, kasvatetaan uhmaikäistä taaperoa ja samalla nautitaan elämästä. Ja toivottavasti käydään töissäkin jossain vaiheessa.



Aloittelen parhaillaan bioanalyytikon opintoja ammattikorkeakoulussa ja hieman alle 2-vuotias tyttäreni omaa uraansa päiväkodissa samalla kun miehemme ja isimme (inhoan sanaa isimies!) käy vuorotöissä. Tuleva syksy ja seuraavat 3,5 vuotta, jonka opintojen suorittaminen vie, jännittää hieman. Mutta eiköhän tästä selvitä, vaikka sitten sillä suomalaisella sisulla.
                              

V, ihana uhmaikäiseni
                                                   
Ennen kaikkea kirjoitan itselleni muistoksi tulevia vuosia varten, mutta mikäli joku muukin saa teksteistäni viihdykettä ja kenties vertaistukea, olen tietysti todella iloinen. Luvassa on arkea höystettynä leivonnalla, lastenvaatehimolla ja kaikella mitä mieleen juolahtaa. Harrastan valokuvaustakin jonkin verran, joten toivottavasti saan kuvia postauksia koristamaan. Kirjoitustaidot ovat äitiysloman ja hoitovapaan jäljiltä to-del-la ruosteessa, joten katsotaan miten saan nämä käytön puutteesta yskähtelevät aivonystyräni käyntiin. :D

Tervetuloa jokaiselle tänne eksyvälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti