perjantai 28. elokuuta 2015

Syksyn vk

Tein tänään inventaariota V:n syksyn ulkovaatteista. Eikä niistä onneksi ole pulaa! Talvikamppeetkin alkaa olla pikkuhiljaa jo hankittuna, sillä hyödynnän paljon alennuksia. Näin vaatteita läpi käydessä huomaa hyvin, mitä on kivaa shoppailla ja mistä taas ei niin herkästi ehkä tule niitä monelle äidille tuttuja toionihanpakkosaada-tunteita. Nimittäin se mitä vielä puuttuu on kengät. Välikausikengät ja uudet kumpparit (päiväkodissa on upouudet Tretornin alelöydöt, kotona tällä hetkellä vain pieneksi käyvät halpikset) on heti seuraavana ostolistalla, kun vain bongaan sopivat.

Mutta tässäpä kuvia tämän syksyn (ja osittain varmasti myös ensi kevään) ulkokamppeista!


Reima Ilahdu, kuva hintaseuranta.fi


Tämä haalari oli alelöytö Reiman sivuilta. En halunnut valita sitä perinteistä pinkkiä jotin otin tämän harmaan vaihtoehdon. Tämä on helppo asustuksen kannalta kun mikä tahansa värikäs käy kaveriksi!


Name It Alfa Mini softshell

Tähänkin haalariin rakastuin siksi että se ei ole pinkki! En malta odottaa että syksy tulee ja tämä pääsee käyttöön. Koko 92 on vielä todella reilu joten aivan varmasti tällä mennään keväälläkin vielä.





Tällainen käytettynä ostettu softshell-takkikin löytyy rymyämiseen. 


Name it Mello
Ja vielä vähän lisää Name it:iä! Jos ei tullut jo selväksi niin olen pikkuhiljaa rakastumassa tähän merkkiin. Miten joku osaakin tehdä lastenvaatteita ihan mun makuun. Tämä on kauppatakki lähinnä, kun mitään ominaisuuksia ei ole. Ostettu myös Ozbabyn alesta.

Molo Hill Floral softshell

Ja sitten tämä ihana Molon puku. Molon kuoseista en ole yleensä sen kummemmin välittänyt ja jo vaatteiden hinta on hillinnyt ostohimoani hyvin. Mutta tämän kohdalla oli pakko tehdä poikkeus. Ihastuin tähän haalariin niin valtavasti että se oli saatava, hinnalla millä hyvänsä! Joka paikasta Suomesta oli siinä vaiheessa jo isommat koot loppuneet, joten päädyin tilaamaan tanskalaisesta House of Kidsistä. Sain ensin väärän tuotteen, mutta välittömästi laitettuani asiasta sähköpostia asia korjattiin ja toimitus tuli nopeasti suoraan kotiovelle.

Ominaisuudethan tässä on mielettömän hyvät, vesipilari 10 000 mm mutta kuraleikkeihin en näin arkaa väriä raaski kuitenkaan laittaa. Kaupoilla käydessä ja siistimmin ulkoillessa olen haalaria huoletta käyttänyt, en ymmärrä sitä että ostetaan kallis puku ja jätetään se sitten käyttämättä vain siksi että jälleenmyyntiarvo säilyisi. Keväällä tämä varmasti joutaa meiltä jo eteenpäin koska kasvunvaraa ei ole enää juurikaan.



Ja sitten vielä läjällinen asustetta ja välivaatetta. Toinen fleecehaalari täytyy varmaan vielä ostaa pk:ta ajatellen ja joku neutraalin värinen huivi myös. Saatan myös sortua mikäli törmään johonkin superihanaan pipoon, pipoja ei koskaan ole liikaa (niin ja tässä vaiheessa käyttöikäkin on pitkä kun pää ei enää kaksinkertaistu kuukaudessa). Mutta muuten tätä vaatetta on nyt jo enemmän kuin tarpeeksi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti