torstai 28. tammikuuta 2016

Alelöydöt ensi talveen

Tänä vuonna otin tavoitteeksi saada hankittua V:n ulkovaatteet jo hyvissä ajoin alehinnoilla. Opiskelijan lompakkokaan tuskin pistää päätöstä pahakseen. Vuodenvaihteessa taisinkin klikkailla erinäisten verkkokauppojen sivuja aika tiuhaan (käy työstä mutta tämähän on kaikkien vähänkään vaatehullujen äitien lempipuuhaa), mutta tuottihan se sitten tulostakin.

Tänä talvena V:llä on ollut käytössä kaksi 92 cm haalaria, Reimatec pakkasille ja lumille ja Lassie lumettomia kelejä varten. Mitään oikeaa tarvetta ei tosiaan olisi kahdelle puvulle ollut, mutta ainahan niitä hyviä syitä keksii, miksi lapsi tarvitsee vaatetta! Kasvuvauhti on ollut sen verran kovaa, että ensi talvelle päätin etsiä suosiolla 104 cm ulkovaatetta. Etsinnässä oli sekä haalari että takki ja housut, koska veikkaan että ensi talvena ulkovaatteet on paljon kovemmalla käytöllä. Lisäksi takki on hyvä olla kauppareissuja varten. Tänä talvena jouduin käyttämään rahaa vielä erilliseen takkiin tätä tarkoitusta varten.

Ensimmäinen löytö oli Lindexin Cybermonday-päivänä tämä aivan syötävän suloinen takki ja housut -setti. Olin tuota takkia himoinnut jo aikaisemminkin, ja kun koko setille jäi alennuksen jälkeen hintaa vain reilu 60 euroa, olihan ne ostettava pois. Näissä on vesipilari 10 000 mm ja kangas on todella kestävän tuntuinen. Kestää varmasti tarvittaessa kovaakin käyttöä! Nämä otin molemmat siis koossa 104 ja uskon koon osuvan ihan nappiin.


Lindex Fix -takki ja housut


Haalarin löytäminen olikin vaikeampaa. Ihan joka paikasta oli loppu se koko, mitä olisin tarvinnut. Alkoi jo vähän epätoivo iskeä ja ehkä tästä syystä päädyinkin sitten tilaamaan vähän kalliimman haalarin kuin mitä olin ajatellut. Toinen tekijä oli se, että halusin päästä kokeilemaan Ticketin ulkovaatteita. Haalariksi valikoitui siis Ticketin Malta Pink Leaves, jolle jäi hintaa karvan alle 90 euroa. Väri oli yllättävän paljon kirkkaampi luonnossa, haalari on siis oikeasti lähes silmiäsärkevän kirkas pinkki! Asusteeksi vaan sitten mustaa ja harmaata niin ei aivan häikäisty. Tämän otin koossa 98, koska mitoitus on ilmeisesti reilu.


Olen kyllä tosi tyytyväinen näihin löytöihini! Nyt on käytännössä koko vuodelle ulkovaatteet hankittuna, sillä viime syksyn välikausikamppeet menevät vielä ainakin kevään ajan ja bongasin ensi syksyä ajatellen alesta myös Name Itin softshell-haalarin (tosin eri kaupasta kuin mihin linkki vie). 92-kokoisenahan tuo haalari meiltä jo löytyy perhoskuosilla, mutta ostin kokoa isomman koska luulen että syksyllä on perhoshaalaria enää ihan turha koittaa käyttää. Mission accomplished!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti