torstai 28. tammikuuta 2016

Kevättä kotiin

Olen ehdottomasti jouluihminen, mutta minun jouluni loppuu välittömästi heti uuden vuoden jälkeen. En siis jaksa katsella joulukuusta, -koristeita tai -verhoja yhtään sen pitempään. Tällä hetkellä joulusta muistuttaa enää takapihan terassin kaiteessa kummittelevat jouluvalot, joita en vaan saa aikaiseksi viedä varastoon. Koti onkin saanut jo vähän keväistä ilmettä.




Näin kevään tullen rakastan leikkokukkia pöydällä, varsinkin tulppaaneja. Mikään ei paremmin muistuta siitä, että kohta tämä talvi väistyy ja saadaan valoa! Muutimme marraskuun alussa tähän uuteen asuntoon, minkä seurauksena sisustuskärpänen puraisi vähän jälleen. Viimeisimpänä ostin uudet verhot ja maton keittiöön.


Olen niin onnellinen tästä uudesta kämpästä. Tumma laminaatti tuo kivaa kontrastia valkoisiin huonekaluihin. Kokovalkoista sisustusta nimittäin inhoan. Sijainti on hurjasti rauhallisempi kuin edellisessä asunnossa, jossa junien ja rekkojen äänet ärsyttivät etenkin öisin. Koneellinen ilmastointi pitää kosteuden poissa (edellisessä asunnossa ikkunat "hikoilivat" etenkin talvisin), koko asunnossa on lattialämmitys ja kaiken kruunaa oma takka!




Nyt kun yleiset tilat on kuta kuinkin kuosissa, ei vaan millään jaksaisi suoda ajatustakaan makuuhuoneille. Yleensäkin olen huono sisustamaan "väkisin", olen melko tarkka tavaroissa mitä huolin sisustukseeni enkä pelkästä tavaran haalimisen ilosta osta koskaan mitään kotiin. Tähän kun lisätään kausittainen kiinnostus sisustukseen, saadaan aikaan ikuisuusprojekti :D Edellinen asunto, jossa asuttiin 2 vuotta, ei koskaan tullut valmiiksi.




V:n huoneessa vähän ärsyttää beige/ruskea/kultainen kukkatapetti, joka on aika hallitseva. En oikein tiedä miten siitä veisi huomiota pois, jotta huone näyttäisi enemmän 2-vuotiaan tytön huoneelta kuin keski-ikäisen rouvan ompeluhuoneelta. Josko tämä lähestyvä kevät antaisi jotain ideaa siihen? Meidän makuuhuone taas toimii tasan nukkumapaikkana ja miehen kitaransoittelusoppena, epäilen suuresti kiinnostunko seuraavan vuodenkaan aikana uhraamaan siihen aikaani. Olohuone kaipaisi vielä isompaa mattoa, keväisempiä tyynynpäällisiä ja kenties jotain roikkumaan seinille. Jos joskus saan nämä toteutettua, laitan varmasti kuvia tuloksista!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti