maanantai 8. helmikuuta 2016

Carena Grinda sateenvarjorattaat

Hiihtolomalle varattiin risteily, ja heti matkan varaamisen jälkeen tuli mieleen että milläs me siellä laivalla ja matkalla sinne kruisaillaan. Emmaljungan Scooterit, jotka meillä on ulkoilukäytössä, ei kokonsa ja kömpelyytensä puolesta ole reissuille ollenkaan ihanteelliset. Sateenvarjorattaiden hankinta oli ollut jo aiemminkin mielessä, mutta varsinaista tarvetta ei ollut aiemmin niin oli jäänyt ostamatta. V on jo reilu 2-vuotias, joten vuotta kauempaa tuskin tulee käyttöä enää millekään rattaille. Siispä halusin ostaa vain mahdollisimman edulliset mutta silti toimivat sateenvarjorattaat.



Google veikin heti Lekmerin sivuille ja sieltä nämä Carenan Grindat bongasin tosi hyvään hintaan. Vielä ei olla toki tositoimissa päästy näitä testaamaan, mutta hyvän tuntuman on saanut jo näin sisällä pyöritellessäkin. Rattaat on tosi tukevat ollakseen vain 5 kilon painoiset, vaikka V alkaakin 12 kilon elopainollaan olla jo rattaiden 15 kg painorajoituksen yläpäässä. Valjaissakin säätövara riittää hyvin, itseasiassa jouduin kiristämään niitä lähes lyhimpään mahdolliseen pituuteen. Vähän epäilyttääkin, miten hyvin noissa valjaissa pitäisi sitten vaikkapa alle 1-vuotiaan pysyä?


V on melko pitkä ikäisekseen, ja sen huomaa. Nimittäin pää tulee selkänojasta jo osittain ylitse, onneksi ei vielä mitenkään häiritsevästi. Kääntyvät etupyörät on tosi kätevät ja kääntösäde on pieni. Renkaat saa lukittua kulkemaan suoraankin, mikä on varmasti hyvä juttu esimerkiksi mukulakivikadulla. Rattaat taittuu helposti pieneen kasaan. Vielä kun näissä olisi joku pienikin tavarakori tuolla alaosassa, niin en voisi muuta tämmöisiltä reissurattailta toivoa! Ainoan miinuksen annan tosi heppoisen oloisista "jarrupolkimista" takarenkaissa, vaikka harvemmin niitä varmaan tulee käytettyäkään.

Näin tiivistetysti: aivan loistava hinta-laatu -suhde! Suosittelen lämpimästi, mutta isoa lasta näillä ei voi kuljettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti