maanantai 8. helmikuuta 2016

Kevään 2016 välikausi: check!

Kirjoittelinkin jo aikaisemmin ensi talvelle tehdyistä alelöydöistä ja siinä samassa taisin vähän sivuta kevättäkin. Nyt, kun koko setti on oikeastaan kasassa, oli kuitenkin pakko tehdä vielä oma erillinen postaus ensi kevään (ja toivottavasti samalla syksynkin) välikausivaatteille. Koska lastenvaatehulluus!

Paljoa ei tarvinnut ostaa, sillä viime syksynä hankitut Reiman ja Name Itin kuori- ja softshell-haalarit ovat vielä ihan hyvän kokoiset ja menevät ainakin alkukevään. Halusin kuitenkin ostaa alesta vielä Name Itin softshell-haalarin kokoa isompana eli koossa 98, ettei sitten iske hätä käteen jos nuo aiemmat haalarit jääkin nopeasti pieneksi. Näin on nimittäin joskus aikaisemmin käynyt, että olen sitten kolunnut nettikaupoista vk-vaatetta siinä vaiheessa, kun mitään ei enää ole jäljellä... Tässä vähän surkeassa puhelimella otetussa kuvassa tuon haalarin väri ei kyllä pääse oikeuksiinsa. Se ei nimittäin oikeasti ole tuollainen kirkas punainen vaan aavistuksen lähempänä viininpunaista, ja pinta on käsitelty farkkumaisen näköiseksi.




Vähän pakollisempi ostos oli sitten jonkinlainen kauppatakki edellisen jäätyä pieneksi. H&M:llä rakastuin heti tähän a-linjaiseen hennon vaaleanpunaiseen, perhoskankaalla vuorattuun takkiin. Materiaali on yllättävän ohutta, mutta onpahan kevyt päällä. Tuo syötävän suloinen pipo on löytö kirpparilta. Siellä oli yksi myyntipaikka täynnä toinen toistaan ihanampia itsetehtyjä, uusia pipoja ja onnistuin löytämään sen ainoan, joka oli sopivan kokoinen V:lle ja mikä tärkeintä - neutraalin värinen niin että käy kaikkien vaatteitten kanssa. En malta odottaa että tuon saa ottaa käyttöön. :)



Sitten kenkäosastolle. Reiman söpöt kumpparit löytyi Reiman omilta sivuilta alesta. Nämä on oikeastaan vielä kokoa liian suuret, mutta ihan samanlaiset kokoa pienempänä pääsi juuri päiväkotikäyttöön. Eiköhän nämäkin pian. Vikingin gore-välikausikengät ostin käytettynä kympin hintaan (ihan vain koska ei pätkääkään huvita maksaa uusista 80 euroa, kun ne ei mahdu jalkaakaan paria kuukautta kauempaa!). Nämä kengät on tosi hyvässä kunnossa, mutta sen verran ottaa silmään noiden kärkien likaisuus että tekisi mieli heittää pesukoneeseen. Saa nähdä uskallanko vai koitanko hinkata käsin puhtaammaksi. Vaikka turhaahan se oikeasti on kun ne on heti saman näköiset muutaman käyttökerran jälkeen kevään kurakeleillä. Yhdet kengät puuttuu vielä, eli jotkut siistimmät ja kivan näköiset kauppareissukengät. Saatan päätyä hyväksi todettuihin H&M:n halpoihin tennareihin.

Harmaat rusettikoristeiset lapaset ja pipo on H&M:ltä. Näihin on vielä samaan sarjaan kuuluva tuubihuivikin, jota en onnistunut sommittelemaan kuvaan sopivaksi. :D Alelöytöjä nämäkin, taisivat olla -50 %.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti