maanantai 12. syyskuuta 2016

Tämän syksyn välikausi - Reimaa joka tuutista

Tälle syksyä jouduin kuitenkin jotain välikausikampetta V:lle ostamaan, vaikka keväällä olin sitä mieltä, että koko vuoden ulkovaatteet on jo ostettu. No eihän se ihan niin mennyt. Keväällä käytettynä hankitut välikausikengät jäivät pieneksi jo ennen kesää, joten jälleen pääsin kenkäostoksille. Pieneksi jäi myös Reiman välikausihaalari. Senkin tilalle oli hankittava jotain, koska softshell-haalarilla tulee helposti kuuma kun päivisin on vielä aika lämmintä. Miltä siis näyttää 3-vuotiaan välikausi?

Reimatec Patter, kuva us.takemore.net

Olin jo aiemmin ihastellut Reiman vedenpitäväksi kehuttuja
Wetter-kenkiä, mutta hylännyt ajatuksen niistä kengännauhojen vuoksi. Nyt Wettereiden taaperoversiosta, tarranauhallisesta Patterista, oli kuitenkin tullut lisää kokoja, joten sellaiset lähti tilaukseen alkukesästä pienellä alennuksella koossa 26 (tuntuu muuten hurjan isolta jo tämän kokoiset kengät, vastahan ne kengät oli kokoa 20?!). Vaikka olen lukenut paljon kriittisiä kommentteja näiden Pattereiden vedenpitävyydestä, ei itselläni ole vielä toistaiseksi - tosin melko lyhyen käyttökokemuksen perusteella - mitään pahaa sanottavaa. V on hyppinyt pienissä lätäköissä ja vaeltanut märällä ruoholla nämä jalassa, eikä ole sukat vielä kastuneet. Olen huuhtonut kenkiä hanan alla eikä silloinkaan sisusta kastunut. Ei kai välikausikenkien ole tarkoituskaan kumppareita korvata. :)

Reimatec Pickle, kuva scandinavianoutdoor.fi

Eräänä keväisenä iltapäivänä selasin luennolla Reiman sivuja jonkun alennusmainoksen kilahdettua sähköpostiini. Ja ihan sattumalta osui silmiin aika hurjalla alennuksella Reimatecin takkeja. Pakkohan se oli tilata, kun tällaisen Pickle-kuoritakin sai 25 euron hintaan! Vesipilari on huimat 15 000, joten tämä takki todella käy sadetakista. Väri on todella kirkas pinkki, lähes neonpinkki, joka on todella vaikea saada kuviin tallentumaan oikeanlaisena. Eipä onneksi ole näköjään Reiman tuotekuvaajakaan siinä onnistunut, heh. :D Onnistuin valitsemaan oikein sopivan koon 98 cm meidän pitkähkölle pian 3-vuotiaalle, joka on sopivan reilu vielä ja toivon että se menisi pitkään.


Reimatec Tuikku, kuva reima.com

Samaan aikaan kenkien kanssa etsin takin kaveriksi tietysti housuja. Ja ylläriylläri että nekin sitten valikoituivat Reiman sivuilta, kun en nopealla etsinnällä en muista nettikaupoista haluamaani löytänyt. Halusin tec-laatuiset henkselilliset housut mustina, joten vaihtoehtoja ei ollut paljon. Päädyin Tuikku-housuihin koossa 98.



Suurinpiirtein tältä näyttää tämä syksy. Kamalan huono kuva iltahämärässä otettuna, mutta kai tästä idean saa. Kumpparitkin sattuu olemaan Reimaa joten nyt on tosiaan Reimaa joka tuutista. En ole minkään lastenvaatemerkin uskollinen fani tai kannattaja, mutta jostain syystä tätä Reimaa meille tahtoo eksyä. Olen kuitenkin ollut näiden laatuun tähän asti hyvin tyytyväinen ja on löytynyt omaa silmää miellyttäviä vaatteita. :)

Ihan halpojahan nämä tecit ei toki ole, mutta koen että ulkovaatteissa vedenpitävyys on niin suuri etu, että siitä maksan ihan mielelläni. Päiväkodissa vedetään märällä kelillä automaattisesti kaikille kuravaatteet ulkovaatteiden päällä. Kotona en kuitenkaan halua kurahousujen kanssa pelata, eikä meiltä niitä kotoa edes löydy.

Lätäkössäkin on jo istuttu uusilla housuilla!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti